2012-12-21 09:47:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - kevés időt tölt kedvesével

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A partnere rokonai már most az idegeire mennek, pedig a karácsonyi ünnepek alatt huzamosabb időt kell majd velük töltenie. Nyugtassa szívét lelkét szelídítő fűszerekkel: szerecsendió, fahéj, sáfrány. Ezek most úgyis aktuálisak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jól érzi magát a munkahelyén, most még az ünnepek előtti hajtás inkább felvillanyozza, semmint kimeríti. A levegőben is érződik az ünnep: ajándékokkal, csemegékkel halmozzák el a kollégái. Az illatok is fűszeresek, a csókok mámorítók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Habár ön nem az a kifejezetten romantikus típus, most mégis egy csöpögős lányregény közepén érezheti magát. A kaland, amibe csöppent, talán csak félig valóságos, félig az álmai szövedéke. De melengeti a szívét, és ez a fő.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egész nap csak rohangál, jön-megy intézkedik. Elvileg a karácsonyra készül, de a szeretet ünnepe mintha csak ürügy lenne, és a végén már nem is találja a lényeget. Pedig a lényeg a szeretet. Nem a küzdés maga.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az, hogy a párkapcsolatát harmonikusnak, vagy unalmasnak látja, az nagyrészt értékelés és nézőpont kérdése. Ha az utóbbit tartja ön igaznak, akkor lehetséges, hogy túl jó dolga van. De legyen csak kicsi baj, már máshogy lát ön is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában kevés időt tölt a kedvesével: lehet, hogy ő ettől kedvetlenedett el? Ha a kapcsolatuk már akkor is inkább távkapcsolat, ha amúgy naponta találkoznak, akkor nagyon el kell gondolkodniuk, hogyan tovább?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vitatkozni csak akkor érdemes, ha van reménye arra, hogy meg is győzze a partnerét. Ha azonban csak annyit ér el, hogy magára haragítja az illetőt, akkor ezzel nem sokra megy. Főleg, ha az illető a főnöke. Legalább látszólag hajtson fejet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon jó indul a mai napja: alighanem még azt is elfeledi, hogy ma lenne a világvége. Bár, ha belegondol ebbe, akkor csak még vígabban tölti az időt: az utolsó alkalmat nem szabad elfecsérelni! Szeressen, mintha utoljára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már régóta vágyna valamire, ami ma akár még az ölébe is hullhat. Talán el sem meri hinni, hogy ez most önnel történik meg. Pedig nincs visszaút: el kell fogadnia az ajándékot. Hiszen ez volt a szíve vágya: most materializálódott.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valaki folyton kihozza a sodrából. Valóban rá haragszik? Vagy talán önmagával nincs igazán rendben, és ezt az elégedetlenségét hajlamos kivetíteni másokra? Ha találva érzi magát, lehet, hogy most rám is megharagszik…

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bűntudat gyötörheti egy befejezetlen munka, vagy egy családtagja miatt, akit nagyon elhanyagolt. Persze nem lehet mindent kötelességből megtenni, ez önnek különösen nehezére esik. De van, amit igenis meg kell, ha jót akar magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki unszolására olyasmi terhet vesz a nyakába, amihez igazán semmi kedve nincsen. Ma még nem késő visszakozni. Holnap már lehetetlen. Gondolja át még egyszer, mi fér bele az idejébe! És telefonáljon még délelőtt, ha kell!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: